Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

bg10
 
Защо точно ние?   Новини

Добре дошли на интернет страницата на Агенция за преводи и легализация „ОЦ ЕС България”. „ОЦ ЕС България” ООД е част от ESB Group – организация предоставяща услуги на европейско ниво в различни области. „ОЦ ЕС България” е специализиран в извършването на преводи и легализация на документи и текстове от всички области на обществения живот. 10

Офисите на Агенция за преводи и легализация „ОЦ ЕС България“ работят всяка събота и неделя с изключение на официално обявените празнични дни. 
Ние имаме сформиран екип от професионални заклети преводачи, които гарантират на нашите клиенти висок стандарт и качество на предлаганите от нас услуги. В работата с нашите клиенти ние спазваме ясни и точни правила, които ни правят желан партньор, както на юридически лица, извъшващи голям по своя обем преводи, така и на хора, за които превода на документи не е ежедневие, а необходимост в определен момент. 10
10
Легализацията на документи извършваме в партньорство с Консулския отдел на Министерството на Външните работи, по силата на сключен договор № 2041 от 08.01.2013 г.   
 
iso10tuv-nord10
Дейността и качеството на предлаганите услуги от Агенция за преводи и легализация „ОЦ ЕС България” са сертифицирани по БДС EN ISO 9001:2008 и БДС EN 15038:2006.